Tarjouskauppa

Näin Turun Huoneistovälityksen Tarjouskauppa toimii!

 1. Kun kiinnostunut ostaja haluaa tehdä Tarjouskauppa-asunnosta tarjouksen, tehdään se aina välittäjämme johdolla kirjallisesti. Tarjoukset ovat aina voimassa vähintään 48 tuntia. Näin muut kiinnostuneet ostajat ehtivät halutessaan tekemään omia tarjouksiaan.
 2. Välittäjämme esittelee tehdyn tarjouksen viipymättä myyjälle.
 3. Tarjouskauppa-asunnon lähtöhinta ja viimeisin tarjous on nähtävillä kotisivuillamme. Aikaisemmin tarjouksen tehneet sekä kohteen seuraajat saavat tiedon aina, kun kohteeseen tulee uusi tarjous. Tällä avoimella tavalla asiakkaamme näkevät lähes reaaliajassa onko asunnosta tehty tarjouksia ja minkä suuruisia ne ovat.
 4. Saadessaan tarjouksen myyjä voi joko hylätä tai hyväksyä sen. Myyjä voi hyväksyä tarjouksen vasta kun se on ollut voimassa vähintään 44 tuntia. Tarjouskaupassa ei voi tehdä vastatarjousta.
 5. Kun myyjä on päättänyt hyväksyä tarjouksen, asunnon myynti päättyy. Asunnon myyntiä seuranneet ja tarjouksia aikaisemmin tehneet saavat tiedon hyväksytystä tarjouksesta.

Myyjän edut

 1. Enemmän ostajaehdokkaita. Alhainen lähtöhinta ja tarjousten julkisuus houkuttelevat useampia asiakkaita
 2. Enemmän tarjouksia. Avoimuus poistaa epäluuloja. Useampi ostaja uskaltautuu jättämään tarjouksensa tai korottamaan vanhaa
 3. Enää ei tarvitse arvuutella, olisiko asunnosta saanut sittenkin enemmän. Ja loppujen lopuksi myyjä päättää aina itse, myykö asunnon.

Ostajan edut

 1. Kiinnostava kohde ei mene sivu suun. Yhtäkään asuntoa ei myydä huomaamatta. Aina vähintään 44 tuntia aikaa tutustua asuntoon ja tehdä oma tarjous.
 2. Todenmukainen näkemys hintatasosta. Tarjouskauppa kohteiden kaikki tarjoukset ovat avoimesti näkyvillä Turun Huoneistovälityksen verkkosivuilla. Halukkaat saavat myös sähköpostiinsa automaattisen viestin uusista tarjouksista.
 3. Oikea markkinahinta. Arvailu siitä, tuliko tarjottua liikaa vai liian vähän on tarpeetonta, koska ostaja tietää tarkalleen paljonko muut ovat tarjonneet.

Tilaa meidät arviokäynnille

  Henkilötiedot

  Nimesi*

  Sähköpostiosoitteesi*

  Puhelinnumerosi*

  Asunnon tiedot

  Paikkakunta

  Kohteen osoite

  Huoneistoselite

  Pinta-ala m²

  Asuntotyyppi

  Muuta

  Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

  (* Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia)

  Tietosuojaseloste

  Etsitkö kodillesi myyjää?

  Pyydä ilmainen hinta-arvio asunnostasi. Arviokäynti on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.